Samarbeten


Strength Deployment Inventory

SDI är ett enkelt, tidseffektivt och ytterst kvalitativt instrument, för att skapa goda samarbeten och/eller stor förståelse för den egna personligheten, motivationer och styrkor.


SDI är en personlighetsanalys, dvs. en analys som ger en inriktning och något för var och en att förhålla sig till gällande sin egen och andras personlighet.

Vi gör alla  saker, och agerar på olika sätt, av en anledning. Och så länge vi själva får bestämma kommer vi agera på det sätt som känns mest tryggt och mest naturligt. Så länge det är så, uppstår sällan några problem.

Nu är sanningen den att vi ibland tvingas göra saker som inte riktigt går hand i hand med min personlighet och ibland gör andra personer i min närhet saker som jag inte tycker om eller förstår. Det är när detta inträffar det är bra om jag har en SDI analys att falla tillbaka på.

I SDI sätter vi spotlight på din egen och andras personligheter, motivationer och styrkor. Vi gör oss själva medvetna om vad som motiverar mig själv och de som finns i min omgivning. På det sättet ökar möjligheterna avsevärt till ett utvecklande samarbete människor emellan samtidigt som jag kan minska mina egna energiförluster.

Våra samarbetsparter

Lorem ipsum sitame consteur knolupwe nullam velisse cillum andlmore nullae paritur magna aliqunr vestibulum et ullamcos laborisw maecenas cursus nusaulte proiden dlremue veritatis. laudantium aperiam eaque inventore tenetur.

 

Följ oss gärna på Linkedin© Copyright. All Rights Reserved.